آخرین اخبار

25. شهريور 1394 - 21:24   |   کد مطلب: 3385
این روزها که مردم با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند بد نیست به سراغ مشاغلی بروند که نه تنها سرمایه و امکانات خاصی نیاز ندارد بلکه هم در راستای تولیدات داخلی و اقتصاد مقاومتی گام برداشته و هم درآمد مناسبی را برای خود تامین خواهند کرد.

به گزارش پایگاه خبری کهگیلویه، توجه به تولیدات داخلی برای تقویت اقتصاد کشور یکی از مضامینی است که مقام معظم رهبری طی سالهای متمادی بر آن تاکید داشته و مسئولان را بر توجه ویژه به امر اقتصاد داخلی و به تعبیر خاص تر اقتصاد مقاومتی فراخوانده اند.

 

این روزها که مردم با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند بد نیست به سراغ مشاغلی بروند که نه تنها سرمایه و امکانات خاصی نیاز ندارد بلکه هم در راستای تولیدات داخلی و اقتصاد مقاومتی گام برداشته و هم درآمد مناسبی را برای خود تامین خواهند کرد.

 

برهمين اساس و در پي اجرايي كردن فرامين مقام معظم رهبري عده اي از مردم شهرستان کهگیلویه با اجراي طرح هاي اقتصاد مقاومتي در اين شهرستان علاوه بر عملي سازي فرمايشات رهبري بحث اشتغالزايي و توليد و درآمد خود را نيز دو چندان كردند و با دريافت تسهيلات حمايتي نياز شهرستان را با طرح هاي اقتصاد مقاومتي خود بر طرف كرده اند.

 

در ادامه با چند نفر از کار آفرینان برتر شهرستان کهگیلویه که با اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی تئوانسته اند علاوه بر حل مشکلات خود باعث خود کفایی شوند آشنا خواهیم شد:

 

*احیای اقتصاد روستای راک کهگیلویه در بستر اقتصاد مقاومتی

 

آقای سید توکل سعدی  بسیجی کارآفرینی است که قید زندگی شهری را زده و توانسته است با استفاده از تسهیلات اقتصاد مقاومتی که از ناحیه بسیج مقاومت کهگیلویه در یافت کرده است و با الگو گرفتن از اقتصاد مقاومتی با راه اندازی واحد پرورش مرغ بومی در مرداد ماه سال 93 به شعار سال جامه عمل بپوشاند.

 

سعدی با بیان اینکه پرورش مرغ بومی را با خرید 500 جوجه در مرداد سال 93 آغاز کرده است  گفت: بعد از دوره اول در 6 دوره بعدی با خرید هر بار 1000 جوجه به کار خود ادامه دادم.

پایگاه خبری کهگیلویه

پرورش دهند مرغ بومی شهرستان کهگیلویه با بیان این که پرورش مرغ بومی در شهرستان موجب توسعه درآمدی روستاییان و زمینه دو برابر شدن درآمدشان را فراهم می کند، گفت: توسعه مرغ بومی یکی از راهبردهای اصلی کشاورزان شهرستان در خودکفایی است.

 

سعدی بیان کرد:در طرح پرورش مرغ بومی محلی علاوه بر اشتغال زایی،توانستم هزینه های مالی و مصرف خانواده خود را تأمین کنم.

پایگاه خبری کهگیلویه

توکل سعدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری کهگیلویه، با بیان اینکه پرورش مرغ بومی به دلیل اینکه به کمترین هزینه نیاز دارد و بیشترین درآمد را برای روستاییان ایجاد می کند یکی از راهکارهای مهم برای کمک به افزایش درآمد خانوارهای روستایی است، گفت: از آن جایی که این مرغ مانند مرغ هایی صنعتی نیازمند رژیم غذایی خاص نبوده و به واکسیانسیون نیاز دارد پرورش آن برای روستاییان هزینه زیادی ندارد و تقریبا بی هزینه است.

 

وی افزود: یک توصیه به جوانانی که به دنبال اشتغال هستند دارم که با استفاده از تسهیلات اقتصاد مقاومتی یک واحد تولیدی راه اندازی کنند و پول را در جای دیگر هزینه نکنند چرا که با این کار آمار اشتغال به صورت کاذب افزایش می یابد و منجر به اختلال در بازار کارکشور می شود.

 

* حضور فعال بانوان در زمینه اقتصاد مقاومتی

منیر طاوس اصل با همت و تلاش خود و با کمک بسیج سازندگی و استفاده از تسهیلات اقتصاد مقاومتی سپاه ناحیه کهگیلویه توانست کارگاه پرورش قارچ دکمه ای راه اندازی کند.

 

خانم طاوس اصل یکی از افراد خلاق است که در یک قطعه زمین کوچک در حاشیه شهر دهدشت اقدام به راه اندازی یک واحد کارگاه پرورش قارچ دکمه ای کرده است.

پایگاه خبری کهگیلویه

وی  با اشاره به اینکه در حال حاضر مشغول پرورش قارچ دکمه ای در زمین خود است، گفت:کار خود را با استفاده از تسهیلات اقتصاد مقاومتی سپاه ناحیه کهگیلویه شروع کردم.

 

این بانوی کارآفرین گفت: در حال حاظر از طریق همین کارگاه هزینه زندگی خود را تامین می کند.

پایگاه خبری کهگیلویه

جوان دهدشتی نماد خود باوری در اقتصاد مقاومتی/اشتغالزایی برای 37 بانوی روستایی

 

رامین دستاران جوان کارآفرین دهدشتی و ساکن روستای سمغان با الگو گرفتن از اقتصاد مقاومتی توانسته است با راه اندازی کارگاه قالی و گلیم بافی نیاز شهرستان کهگیلویه را تأمین و زمینه اشتغال 37 بانوی بیکار این روستا را فراهم کند.

 

دستاران با 25 سال سن، از یک سال قبل فعالیت کارگاه خود را آغاز کرده و شاید بتوان آن را جوانترین کارآفرین کشور دانست.

 

وی با بیان اینکه  استان کهگیلویه و بویر احمد و به خصوص شهرستان کهگیلویه ظرفیت خوبی در زمینه تولید قالی بافی و گبه بافی  دارد افزود: به منظور ایجاد اشتغال زنان کارآفرین و احیای  هنر گلیم بافی و گبه بافی در استان فعالیت خود را شروع کردیم.

پایگاه خبری کهگیلویه

این کارآفرین با اشاره به اینکه خوشبختانه امروز در كارگاهمان 10 دار قالي برپاست وفعلا تنها تولید گبه داریم  گفت:در آینده نزدیک با توسعه کارگاه تولید فرش،گلیم و جاجیم را نیز خواهیم داشت و  در واقع حدودا دراين كارگاه با احتساب آنهايي كه در خانه‌شان كار تحويل مي‌گيرند و انجام مي‌دهند 37 نفر مشغول به‌كار هستند.

 

وی تامین منبع درآمد برای مردم  روستا، بهره گیری از آموزش های ارایه شده و جلوگیری از مهاجرت را از اهداف دایر کردن کارگاه قالی بافی عنوان کرد.

پایگاه خبری کهگیلویه

وی افزود: در حال حاظر از يك كارگاه خيلي كوچك شروع كردم و میخواهم رفته‌رفته با درآمد حاصل از اين شغل و توسعه کارگاه اشتغالزایی کارگاه خود را تا پایان سال به 200 نفر برسانم.

 

دستاران با بیان اینکه در بحث صادرات محصولات خود هیچگونه حمایتی از طرف اتاق بازار گانی استان صورت نگرفته است گفت: به دلیل نبودن بازار متمرکز در استان، چاره ای جز فروش محصولات خود در خارج از استان و با قیمت پایین نداریم.

پایگاه خبری کهگیلویه

این کارآفرین با انتقاد از بی مهری مسوولان می گوید: تا امروز از هیچگونه تسهیلات دولتی استفاده نکرده است و در سطح شهر دهدشت همکاری زیادی برای راه اندازی کارگاه قالی بافی در روستای سمغان نشده است.

 

وی ادامه داد: درصورت همکاری مدیران و مسوولان شهر دهدشت، تعداد بیشتری جذب و درآمدها افزایش و در نتیجه سطح زندگی روستاییان افزایش می یابد.

 

 

یکی از طرح هایی که از تسهیلات اقصتاد مقاومتی بسیج سازندگی شهرستان کهگیلویه استفاده کرد، طرح زنبور داری آقای سید مهدی کشاورز در حومه شهر دهدشت است.

 

کشاورز به خبرنگار پایگاه خبری کهگیلویه، گفت: با راهنمایی و مشاوره بسیج سازندگی شهرستان کهگیلویه توانستم یک واحد زنبورداری در حومه شهر دهدشت راه اندازی کنم .

پایگاه خبری کهگیلویه

وی افزود: با توجه به اهمیت این طرح و مشاوره هایی که از بسیج سازندگی شهرستان کهگیلویه دریافت کردم، تصمیم گرفتم یک نژاد زنبور سازگار با منطقه خریداری کنم که برای این کار به تعداد 70 کلنی زنبور عسل خریداری کردم .

 

کشاورز مهمترین مشکل خود را کمبود دارو برای مبارزه با بیماری کنه واروآ عنوان کرد و افزود: کنه واروآ به عنوان انگل زنبورعسل در صنعت زنبورداری بسیار مهم محسوب می شود.

پایگاه خبری کهگیلویه

این زنببوردار گفت: وقتی امکانات و شرایط فراهم شود می‌توان هر کسب و کاری راه‌انداخت اما باید اول تلاش کرد، حوصله به خرج داد و از همه مهم‌‌تر توقع نداشت که ره صد ساله یک شبه طی شود.

 

این زنبوردار منبع درآمدی دیگر از راه پرورش زنبور عسل را تولید بچه و افزایش کلنی های زنبور بیان کرد که می توان تعداد زنبورها را به مقدار قابل توجهی افزایش داد مثلا اگر پنجاه زنبور خوب و قوی داشته باشیم و وضعیت مراتع نیز خوب باشد می توان در طی یک سال با بچه گیری، زنبورها را سه برابر کرد و به 150 زنبور افزایش داد که اینجا می شود بچه زنبورها را فروخت و جز تولید و فروش عسل از این طریق هم درآمدزایی داشت.

 

 

 آري اينان تنها گوشه اي از پازل موفقيت هاي بسيج سازندگي در اجراي فرامين مقام عظماي ولايت در خنثي سازي تهديدات اقتصادي و تحريم ها هستند كه با پياده سازي سياست هاي كلي اقتصاد مقاومتي در بطن جامعه علاوه بر پويايي اقتصاد ملي زمينه رشد و تعالي اقتصاد بدون نفت را تجلي بخشيده اند.

پایگاه خبری کهگیلویه

به گزارش پایگاه خبری کهگیلویه، بسيج سازندگي با اجراي دوره هاي پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ، پرورش مرغ محلي و بوقلمون، دامداري و دامپروري، كاشت زعفران، اجراي طرح هاي گلخانه اي و هزارن طرح ديگر در سراسر كشور توانسته است باعث اشتغالزايي هزاران هزار نفر از بسيجيان و اجراي هزاران طرح در سراسر كشور شود به وطري كه مقام معظم رهبري از دولتمردان خواست تا از بسيح براي طرح هاي اقتصادي دولت كمك بگيرند.

 

گزارش و عکس: مجید آذربارگون

تصاویر تکمیلی: 

دیدگاه شما

http://khabarlendeh.ir/
http://sobhezagros.ir/
آفتاب جنوب
پایگاه اطلاع رسانی شهرستان چرام
خبر دیشموک