چه کسانی بیشتر در معرض بیماری «تب کریمه کنگو» هستند؟/چه توصیه هایی برای عدم ابتلا وجود دارد
    
                                            مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیماری تب «کریمه کنگو» یک بیماری ویروسی بوده که در فصل گرم سال همزمان با زاد ولد و تکثیر «کنه ها» شیوع پیدا میکند.
از جمله بیماریهایی که همزمان با آغاز فصل گرما نمود و بروز بیشتری پیدا میکند، می توان به لمپی اسکین، تب سه روزه، تیلریوز، بابزیوز و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو اشاره کرد که به ویژه بیماری تب کریمه کنگو قابلیت انتقال بین انسان و حیوان را بیشتر دارد.
تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری خطرناک و قابل انتقال به انسان است که در صورت ابتلاء فرد به این بیماری، اگر اقدامات تشخیصی و درمانی به موقع انجام نشود، موجب مرگ فرد مبتلا می شود
در همین خصوص مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد به خبرنگار ما گفت: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی بوده که در فصل گرم سال همزمان با زاد ولد و تکثیر «کنه ها» شیوع پیدا میکند.
مختار رجاییفر با اشاره به اینکه این بیماری در دام علامت خاصی ندارد افزود: روش خاصی برای تشخیص در دام زنده نداریم و با رعایت کشتار در کشتارگاه و سردخانه گذاری به مدت ۲۴ ساعت در کشتارگاه عامل بیماری از بین می رود.
وی تصریح کرد: افرادی که در معرض خطر هستند بیشتر دامداران، سلاخان، قصابان، پرسنل دامپزشکی، کارکنان شاغل در کشتارگاه و هر فردی که با لاشه و دام آلوده در تماس باشد در خطر هستند.
رجاییفر ادامه داد: کسانی که در بخش هایی از بیمارستان مشغول بکارند و بیماران CCHF یا تب کریمه کنگو وجود دارد و نیز کارکنان آزمایشگاهی که با فرد آلوده در تماساند از جمله افراد هستند که در معرض بیشتر خطر قرار دارند.
متخصصان شروع ناگهانی تب، سردرد، درد عضلانی در طی سه روز و پس از ۳ روز علائم خونریزی در پوست به خصوص در قسمت بالای بدن در طول خطوط زیر بغلی از علائم بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو عنوان می کنند
جهت پیشگیری از ابتلاء به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو انجام اقدامات ذیل ضروری است:
۱_شهروندان گوشت مصرفی خود را از فروشگاه های مجاز که مورد تایید با مهر دامپزشکی هستند تهیه نمایید.
۲- در هنگام قطعه قطعه کردن گوشت حتما از دستکش استفاده نمایید.
۳- در صورت وجود علائمی نظیر تب ناگهانی و سردرد ، درد عضلات سریعاً به نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی محل سکونت خود مراجعه کنید.
۴ -گوشت را تا ۱۲ ساعت در داخل یخچال نگهداری نموده و سپس آن را خوب پخته و مصرف نمایید.
۵_ درخصوص جگر نیز باید ۴۸ ساعت در داخل یخچال نگهداری و سپس خوب پخته و مصرف شود.
انتهای پیام/
پربیننده ترین
- ◄ خودکشی، طلاق و اعتیاد؛ سه زنگ خطر جدی در کهگیلویه و بویراحمد
 - ◄ ماموران پلیس فرشته نجات زن جوان شدند
 - ◄ ماجرای متلک «علیرضا دبیر» به «تاجگردون»
 - ◄ هشدار جدی معاون استاندار به دارندگان سلاح غیرمجاز
 - ◄ باید از ابزارهای نوین برای آموزش و ترویج نماز بهره گرفت
 - ◄ میهمانی استقلال در دهدشت در هفته دوم لیگ برتر هندبال
 - ◄ تیراندازی در مراسمات؛ صدای سنت یا فریاد بحران؟
 - ◄ مراسم تکریم و معارفه جانشین سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد/ سرهنگ برومندزاده جانشین سردار مثنوی شد
 - ◄ تسهیلات 10 میلیارد تومانی برای تولید داخلی
 - ◄ هشدار مهم ایران به کشورهای منطقه/ آماده باش به نیروی دریایی سپاه و ارتش
 - ◄ سلاحهای نامرئی که معادله قدرت را در غزه تغییر داد
 - ◄ برخی طرح هایی که در استان کار میشود والله قسم نفعی برای مردم ندارد
 - ◄ ماجرای پیدا شدن جسد یک جوان در سوق
 - ◄ رئیس جدید میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کهگیلویه منصوب شد.
 - ◄ پرونده زیرساختهای فرسوده کهگیلویه باز شد
 
آخرین اخبار
- ◄ شکوه حضور در روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در دهدشت+تصاویر
 - ◄ درخشش حوزه مقاومت بسیج حضرت رسول(ص)دهدشت در جشنواره مالکاشتر
 - ◄ مشعل گاز 150 خانوار روستایی سوق خاموش است
 - ◄ رنجی که بیماران در کلینیک دهدشت میکشند
 - ◄ برگزاری دوازدهمین جشنواره مالک اشتر در دهدشت+تصاویر
 - ◄ نهضت آسفالت روستایی به «دژکوه» رسید+ تصاویر
 - ◄ اداره صنعت معدن وتجارت کهگیلویه به پنل خورشیدی مجهز شد
 - ◄ پدافند غیرعامل، سپر آرامش ملت در برابر توطئهها
 - ◄ برگزاری مراسم فاطمیه در 120 مسجد کهگیلویه
 - ◄ آبرسانی از «ایدنک»؛ پروژهای کهنه با زخمی تازه
 - ◄ گلایه مردم جاورده از عدم دسترسی به دهیار
 - ◄ 13 آبان نقطهعطفی در مبارزه با سلطهگری
 - ◄ مطالبه برای تبیین ۱۳ آبان در کهگیلویه
 - ◄ برخورد قاطع با عاملان آتشسوزی چشمه بلقیس
 - ◄ شناسایی ۲۰ نانوایی متخلف در کهگیلویه